Meer resultaten voor salaris senior consultant pwc

salaris senior consultant pwc
Arbeidsvoorwaarden Starters Carrière PwC.
De hoogte van je salaris hangt mede af van je prestaties en hoe je je ontwikkelt. Hiermee wil PwC prestatiegericht belonen, bijzonder talent extra waarderen en de doorstroom bevorderen. Daarnaast geldt voor alle medewerkers een bonusregeling, die deels afhankelijk is van het bedrijfsresultaat en deels van jouw functioneren.
WGR / Werken bij de 4 grote EY, KPMG, Deloitte of PWC forum.fok.nl.
Bij mijn sollicitatiegesprek bij PWC kreeg ik bijvoorbeeld de indruk dat je hier geen zeggenschap hebt over de opdrachten die je moet uitvoeren, terwijl er bij Deloitte en KPMG meer een overleg cultuur heerst we zitten omhoog, wil je dit voor ons doen dan is je volgende project. Ik weet van de groeimogelijkheden bij KPMG dat het gemiddeld 3 jaar duurt om door te stromen naar de volgende functie dus van junior naar consultant. Het minimum salaris van een consultant ligt daar op ongeveer 3200.
PwC Senior Consultant Salarissen Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
Gerelateerde zoekopdrachten: All Senior Consultant Salaries All PwC Salaries. Een typisch salaris voor Senior Consultant bijPwC is 3.788. Senior Consultant salarissen bij PwC variëren van 3.350 4.400. De schatting is gebaseerd op 11 PwC Senior Consultant salarisrapporten die verstrekt zijn door werknemers of de schatting is gebaseerd op statistische methodes.
Consultancy.nl.
Salaris voor Senior Consultant Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
Het landelijke gemiddelde salaris voor een Senior Consultant in Nederland is 67.291. Filter op locatie voor Senior Consultant salarissen in uw regio. Schattingen voor salarissen zijn gebaseerd op 300 salarissen die anoniem op Glassdoor geplaatst zijn door werknemers die werkzaam zijn als Senior Consultant.
Accountants praten vrijuit over de big four.
De minpunten van het werken bij PwC zijn de drukte, het volgens velen te lage salaris in vergelijking met andere werkgevers in de financiële sector, en de competitie: Exceptionele" werknemers zijn hier gemiddeld. Je moet dus continu uitzonderlijk presteren om op te vallen anders krijg je slechts nominale opslag en prestatiebonussen."
Senior consultant: 4800 euro bruto Intermediair.
Met andere woorden: blijf bij. Deze salarisindicatie is afkomstig uit het salariskompas en gebaseerd op het aantal jaren ervaring en het functieprofiel van de senior consultant uit bovenstaand artikel. Deze indicatie is gebaseerd op het salaris van121 hoogopgeleiden met een soortgelijke functie en werkervaring.
WGR / Werken bij de grote 4 EY, KPMG, PWC en Deloitte Deel 14 forum.fok.nl.
Wat houden de verschillende functietitels bij EY in? Heb meerdere mensen gezien die in Nederland beginnen als Tax consultant, vervolgens voor een aantal maanden naar het buitenland gaan en daar Manager zijn en als ze vervolgens teruggaan naar Nederland weer gewoon Consultant zijn. Consultant senior consultant assistent manager manager senior manager director senior director of partner.

Contacteer ons