Zoeken naar decennale

decennale
Decennale polis België Protect.
Decennale polis België. Decennale polis België. 1792 en 2270 BW voorzien dat de aannemer, ingenieur, architect en eventueel ook de bouwpromotor een tienjarige aansprakelijkheid dragen. Vanaf 1 juli 2018 worden ook de overige bouwpartners in de woningbouw verplicht om zich hiervoor te verzekeren.
décennale Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
Il se félicite du bilan équilibré tiré par la Commission sur la base de son expérience pre sq u e décennale d a ns ce domaine qui met en évidence les résultats positifs aussi bien que les limites de l'action' communautaire.
Decenale Decennale.
Hoewel de tienjarige aansprakelijkheid tegenwoordig ligt bij de bouwpromotor, de aannemer, de architect en de ingenieur en zij zich daar niet aan kunnen onttrekken, beschermt deze aansprakelijkheid de bouwheer niet in geval van het verdwijnen van een betrokkene, in geval van insolvabiliteit of bij gebrek aan een verzekering.
décennale Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
Deze voorschriften hadden met name betrekking op de te volgen methode voor de actuariële waardering van de dekkingsgraad van de regeling en op de termijn van tien jaar waarbinnen gemelde tekorten moesten worden weggewerkt. waarbinnen gemelde tekorten moesten worden weggewerkt."
Decenale Decennale.
Voor de berekening van de vergoeding in het kader van de basiswaarborg en dus van de materile schade aan het verzekerde bouwwerk, gaat de verzekeraar uit van de normale kosten voor de heroprichting of herstelling van het bouwwerk, met uitzondering van de verbeteringskosten.
Decenale Decennale.
Dit heeft tot gevolg dat er geen onderzoek is naar aansprakelijkheid of dat de verzekeraar zich niet verhaalt op een van de partijen. Het verdwijnen van n van die partijen op het moment van de schade, blijft ook zonder gevolg.
Samenwerken in een bouwteam: controleverzekering decennale.
nav.be / kennis / partners in de bouwsector / samenwerken in een bouwteam / samenwerken in een bouwteam: wat met de verzekering? / samenwerken in een bouwteam: controleverzekering decennale. Partners in de bouwsector. Samenwerken in een bouwteam: controleverzekering decennale. Staf Bellens en Colette Demil 5 januari 2018.
De tienjarige aansprakelijkheid 10-jarige aansprakelijkheid Schadeweb.
Controleverzekering / decennale. Deze verzekering van de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer en de architect onder toepassing van de wet Breyne geldt deze aansprakelijkheid ook voor de bouwpromotor kan als een aanvulling worden beschouwd op de A lle B ouwplaats R isico verzekering ABR-polis die dekking verleent tijdens de bouwfase.

Contacteer ons