Op zoek naar boardroom consultant?

boardroom consultant
Senior executive coaching / boardroom consultant Zoutberg.
Senior executive coaching / boardroom consultant. Profiel Johan Zoutberg. Portfolio en Referenties. Senior executive coaching / boardroom consultant. U bent commissaris of staat U op het punt hiervoor aangesteld te worden? Doorlopende reflectie is als aanstaande eindverantwoordelijke voor een organisatie onmisbaar.
Boardroom Consultancy.
WAT MAAKT VOLTA BOARDROOM CONSULTANCY BIJZONDER? Snel begrip van het complexe vraagstuk waar uw onderneming voor staat.; Eerlijkheid en durf om de moeilijke themas aan te snijden.; Ervaring en wijsheid om weerbarstige dossiers tot een oplossing te brengen. HOE WIJ WERKEN.
Consultancy.nl.
The Boardroom-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Cognizant Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Cognizant. International Sales Consultant. The Pitch Master. Who commands the stage, leads boardroom pitches and deftly steers conversations during Zoom sessions. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
SCAN.nl Boardroom consulting.
Ook kunnen we, met wat meer afstand dan in het geval van een adviesrol, interne ontwikkelingsprocessen begeleiden. Het is aan u om vast te stellen hoe u denkt dat onze toegevoegde waarde in uw organisatie het best tot haar recht komt. In de boardroom of op de werkvloer.
Wat is Strategy Consulting? StrategyConsulting.nl.
Strategy consulting, vaak ook aangeduid als strategie consulting, boardroom consulting, CxO consulting of strategic management consulting, is één van de meest populaire en prestigieuze sectoren binnen consultancy. Hoewel strategy consulting, technisch gezien deel uitmaakt van het management consulting segment, zijn er een aantal specifieke factoren waarin strategy consulting zich onderscheidt. Klanten zijn CXOs en strategisch management. Klanten huren strategy consultants in om hen te adviseren over strategische beslissingen. Aangezien CxOs en Strategic Management beide verantwoordelijk zijn voor strategische kwesties, zijn zij beide de typische opdrachtgevers van strategy bureaus. Management, financial advisory en IT/ICT consultants bieden over het algemeen ook diensten aan opdrachtgevers op tactisch niveau van de klant. Strategy consulting: vij type diensten. Strategy consulting kan worden onderverdeeld in vijf type diensten: Corporate Strategy, Fusies Overnames, Organisational Strategy, Customer Strategy en IT/ICT Strategy. Elk type dienst omvat diverse service offerings. Lees meer in de rubriek Vakgebieden." Kerntaken van een strategy consultant: strategisch advies.
Boardroom consulting Wagner Group.
Naast zijn rol als principal consultant binnen de Wagner Group geeft Leen leiding aan het venture lab van de Executive MBA van AOG School of Management. Hij is als visiting professor verbonden aan de Université de Nice Sophia-Antipolis/IAE in Frankrijk en de CASS/HKMA in China.

Contacteer ons