Resultaten voor entreprise

entreprise
Entreprise molen Wikipedia.
Nadat de vorige molen uit 1880, een van de voormalige walmolens van de stad Groningen, was afgebrand in 1906 werd het achtkant van de vroegere watermolen op de grote Harksteder polder als stellingmolen in Kolham opgebouwd. De molen kreeg de Franse naam Entreprise.
Entreprise, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Leuven. Activiteiten in de omgeving van Entreprise. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
entreprise WikiWoordenboek.
Na Vosa Vakaviti. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 29 apr 2017 om 0336. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Lounge bar restaurant Leuven Dentreprise: Lunch, diner.
Voor groepen vanaf 8 personen vragen we wel om u te beperken tot vijf verschillende hoofdgerechten. Dankzij onze ligging in de Naamsestraat, pal in het centrum van Leuven, vlakbij de Oude Markten de Grote Markt zijn wij een populaire bestemming voor elke hongerige Leuvenaar.
Menukaart Leuven D'Entreprise.'
Wok met scampi keuze pasta of rijst. Rijstschotel met kip en groentjes in een pittige tomatensaus pikant. Wok met runds keuze pasta of rijst. De keuken is elke dag geopend van 17u tot 23u, enkel op zondag zijn we gesloten.
Entreprise in het Nederlands vertaald uit het Frans.
affaire; association; compagnie; entreprise; entreprise commerciale; exploitation; exploitation commerciale; firme; groupe de sociétés; maison; société; établissement. entreprise commerciale; entreprise de détail; exploitation; firme; maison de commerce; société; vie de l'entreprise.' entreprise; entreprise commerciale; firme; groupe de sociétés. corporation; entreprise; entreprise commerciale; société commerciale; société de commerce.
Entreprise Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Entreprise DE Entreprise EN Entreprise ES. Definities in het Frans: Entreprise 10x. Definities in het Nederlands: Entreprise 1x.

Contacteer ons